S’obre un procés participatiu per confeccionar l’Estratègia Berguedana 2015-2020

Marcar un full de ruta amb les prioritats en l’àmbit del desenvolupament econòmic i territorial de la comarca és l’objectiu de la nova Estratègia Berguedana 2015-2020, que ha de fer visibles les apostes de futur. Per treballar-hi, es va fer una sessió participativa, de treball i de reflexió amb la participació d’una seixantena de persones vinculades a entitats i institucions del Berguedà, amb l’objectiu d’analitzar i generar compromisos i col·laboracions per avançar dins del sectors líders com els recursos naturals i el turisme, l’energia i la biomassa, la indústria tèxtil i l’agroalimentària, entre altres.

Ara, desprès de recollir, analitzar i redefinir les propostes sorgides dels diferents grups de treball, s’inicia un període de participació ciutadana per recollir noves opinions i aportacions per la confecció de la nova Estratègia Berguedana 2015-2020. Per aquest motiu, s’ha dissenyat una enquesta on-line per recollir l’opinió de la ciutadania del Berguedà fins el 5 de febrer.

D’aquesta manera, les entitats impulsores de l’Estratègia Berguedana 2015 – 2020 preveuen un document més realista i ajustat, que generarà noves visions compartides per impulsar projectes i actuacions pel desenvolupament econòmic comarcal.

 

X