Berga entrega els premis als guanyadors del Concurs Fotogràfic de la Patum a Instagram

Els guanyadors del tercer Concurs Fotogràfic de La Patum a Instagram van rebre ahir, dijous, els premis per haver fet les millors fotografies durant el Corpus presentades al certamen.

L’acte es va fer a la Botiga de la Patum i va comptar amb la presència de representants de l’associació dels productors de la marca i patrocinadors d’aquest concurs, juntament amb la regidora de Patum, Mònica Garcia, com a representant de l’Ajuntament de Berga i del Patronat Municipal de La Patum.

Les imatges guanyadores d’aquest concurs han estat per a la millor fotografia de La Patum Completa a l’usuari @vburriez, per la imatge ‘Últim salt de Plens de La Patum 2015’; el premi a la millor fotografia de les passades/passacarrers, a l’usuària @janinavilana, per la imatge ‘Ballant’; i el premi al millor retrat de la Patum infantil a l’usuari @seracatbcn per la fotografia ‘Salt de Plens Patum’. Cada un ha rebut un lot de productes de La Patum, juntament amb un àlbum personalitzable Instagràfic.

Per part de l’organització es valora molt positivament la participació al concurs, així com també s’agraeix al jurat qualificador –format per Gerard González, David Barra i Manel Escobet- la seva bona predisposició en tot moment a l’hora de fer la selecció de la gran quantitat i qualitat d’imatges participants. Des de l’Ajuntament de Berga i des del Patronat de La Patum també es vol agrair tant a ‘La Patum, productors’, per haver apostat per el patrocini d’aquest tercer concurs, com a Instagràfic per haver-hi col·laborat també amb l’aportació gratuïta dels àlbums personalitzables. En la mateixa línia s’agraeix la participació de totes les persones que han contribuït a fer gran aquest concurs i es felicita als tres premiats.

 

FOTO: Premiats recollint els premis, al costat de membres de l’organització del concurs / AUTOR: Ajuntament de Berga

 

X