El portal AquíBerguedà.cat registra la seva millor audiència històrica i augmenta un 88% les visites de fa un any

L’empresa d’auditoria digital OJD INTERACTIVA ha fet públics els resultats de les audiències dels mitjans digitals i el portal AquíBerguedà.cat confirma la seva progressió a l’alça marcant un nou rècord històric de visites durant el passat mes de desembre. Concretament, s’han registrat 21.947 usuaris únics amb un total de 32.960 visites i 46.620 pàgines consultades. Si ho comparem amb el mateix mes de l’any 2014, representa un augment del 88%, quan van ser 11.657 els usuaris únics que van visitar la pàgina.

La renovació del portal, el mes d’octubre de 2014, ha ajudat a l’augment d’aquestes xifres i Aquí Berguedà tanca l’any 2015 com el millor des del 2006, naixement del portal. Agafant les dades acumulades de tot l’any, el nombre d’usuaris únics puja fins als 191.905, un 63% més que al 2014; les visites a 322.554 i el nombre de pàgines consultades a 508.023. Podeu consultar totes les dades tècniques a l’informe auditat d’audiència del mes de desembre.

Posició 55 al rànquing de mitjans digitals en català

Aquestes dades fetes públiques per OJD INTERACTIVA situen a AquíBerguedà.cat en el portal digital de la comarca més ben situat al rànquing de mitjans digitals en català que elabora aquesta mateixa auditoria. Aquí Berguedà ocupa la posició 55 de 102, per davant de mitjans amb més audiència potencial. Fa un any, ocupava la posició 57 però sobre una llista de 79 mitjans. El rànquing l’encapçala Nació Digital, englobant totes les seves edicions territorials; Ara.cat, Vilaweb i El Punt Avui.

L’esport comarcal també desperta l’interès dels internautes

L’aposta d’AquíBerguedà.cat per aquest inici de temporada va ser la posada en marxa del nou portal de l’esport comarcal Entre Rivals i les dades d’audiència també han acompanyat. Des del seu llançament, el passat 13 de setembre, s’han fet un total de 17.349 visites, amb una mitjana de 3.500 visites mensuals.

 

X