Ràdio Berga estrena aquest diumenge el programa d’esports Entre Rivals

Ràdio Berga estrena programa d’esports. Després d’algunes temporades sense espai específic d’esports, la informació esportiva comarcal torna al 107.6FM i a www.entrerivals.cat. El nou programa, Entre Rivals, s’emetrà cada diumenge de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre. I l’estrena serà aquest diumenge, 13 de setembre.

El programa serà presentat per Marc Canturri, i comptarà amb la col·laboració d’Aleix Camprubí, Meritxell Pey i Aina Pi. A l’Entre Rivals hi tindran cabuda cròniques de partits que juguin els equips berguedans: futbol, bàsquet, futbol sala…, també es destacaran esdeveniments esportius que es facin a la comarca, es donaran resultats esportius, classificacions, i entrevistes. Tampoc no hi faltaran les informacions esportives rellevants de l’esport general, i hi haurà un espai de tertúlia de futbol.

L’Entre Rivals té ja pàgina web. A www.entrerivals.cat hi podeu trobar cròniques, entrevistes, articles d’opinió, i tota mena de continguts relacionats amb l’esport berguedà.

FOTO: Presentadors i productors del nou programa d’esports de Ràdio Berga. D’esquerra a dreta: Meritxell Pey, Marc Canturri, Aleix Camprubí i Aina Pi. AUTOR: Ricard Codina