Albert Garrido i Anna Selga guanyen el Concurs de Fotografia de la Fia-faia

Albert Garrido, de Berga, i Anna Selga, de Navàs, tots dos membres de l’AFTDAO (Associació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis) de Berga han estat els guanyadors del 13è Concurs de Fotografia de la Fia-faia. Un certamen que premia dues categories: fotos de la festa a Bagà i fotos de la festa a Sant Julià de Cerdanyola.

El Premi Bagà l’ha guanyat la foto titulada ‘Lluna plena i faia’, d’Albert Garrido. I el Premi Sant Julià de Cerdanyola és el que ha recaigut a Anna Selga, per la imatge ‘Rotllana’. S’han endut, cada un, 200 euros.

El concurs ha comptat amb 59 fotografies, entre els participants a les dues categories (45 a Bagà i 14 a Sant Julià de Cerdanyola). Una xifra que és més del doble de les obres presentades l’any passat, que van ser 27. L’augment de la participació és gràcies a què per primer cop s’admetien fotos no només en paper sinó també via correu electrònic o en CD / DVD.

El lliurament de premis es va fer divendres en un acte a la seu del Parc Natural Cadí-Moixeró, a Bagà, on fins al 29 de febrer s’hi pot veure una exposició amb les millors fotos presentades al certamen. Se n’han seleccionat 22 de les 59.

La selecció de 22 fotos configuren aquesta mostra itinerant. Després de Bagà viatjarà a Sant Julià de Cerdanyola, on es podrà veure al local municipal de l’1 al 31 de març. I posteriorment, del 4 al 30 d’abril s’exposarà a l’Arxiu Comarcal del Berguedà (Pavelló de Suècia) de Berga.

fia faia premi concurs baga (Medium)

fia faia premi concurs cerdanyola (Medium)

 

 

X