Berga inicia la construcció de rampes al passeig de la Pau i plaça de la Creu

L’Ajuntament de Berga iniciarà avui, dilluns, les obres de construcció de rampes en diferents passos de vianants a la zona de la plaça de la Creu i del passeig de la Pau per millorar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda.

En motiu dels treballs hi haurà alteracions del trànsit a diferents punts de la ciutat. No es podrà accedir a la Ronda Moreta des de la plaça de la Creu i caldrà fer-ho pel carrer Gran Via i pel tram nord del carrer Barcelona, que serà provisionalment de pujada. També restarà tallada en sentit nord la Ronda Queralt. Tot i que es preveu que el conjunt de les obres tingui una durada de tres setmanes, les alteracions de trànsit duraran una setmana.

A partir d’avui dilluns és previst que comencin també  les obres de reparació de diferents punts del passeig de la Indústria. Es tracta de reparacions puntuals en el clavegueram i en el paviment de la zona, una intervenció que afectarà a zones concretes d’aparcament i que es preveu que s’allargui unes tres setmanes.