El Programa Inclou de Gironella ofereix dues places de conserge i dues de peó de la via pública, per mig any

L’Ajuntament de Gironella ha obert una nova convocatòria per promoure la integració social i laboral de persones del municipi en risc d’exclusió social. Es tracta del Programa Inclou, que en aquest cas seleccionarà quatre persones, dues places per a conserge d’espais municipals, i dues places per a peó de la via pública.

El contracte s’iniciarà l’1 de març, amb una durada de 6 mesos, improrrogables, amb un promig de 37’5 hores setmanals de dilluns a divendres, de les quals, el 10% seran destinades a formació.

Per participar en aquesta convocatòria s’ha de presentar la documentació i complir els paràmetres que es poden consultar aquíTotes les sol·licituds s’han de fer arribar al Registre de l’Ajuntament de Gironella fins el 12 de febrer de 2016.

Les funcions del conserge d’espais municipals consistiran en vigilància i custòdia dels edificis municipals, que implicaran l’obertura i tancament en els horaris establerts, la vigilància en entrada i sortida de persones, i funcions referides al manteniment i neteja de l’espai, en funció de les activitats previstes.

Per altra banda, el càrrec de peó de via pública consistirà en realitzar tasques rutinàries i senzilles vinculades als treballs de construcció i manteniment de carreteres, ponts, mobiliari urbà i altres tipus d’obres públiques.

És la setena convocatòria d’aquest projecte, ideat a finals del 2012, i del qual se n’han beneficiat 28 persones.