Alumnes de l’escola Sant Salvador de Sant Jordi visiten l’Ajuntament de Cercs

Alumnes de l’Escola Sant Salvador de Sant Jordi van visitar per primera vegada l’Ajuntament de Cercs. Van una visita guiada a les instal·lacions acompanyats per l’alcalde, Jesús Calderer, qui els va acompanyar i explicar el funcionament. administratiu de l’Ajuntament.

La visita es va fer el 29 de gener. Va començar a 2/4 de 10 del matí. Els primers a arribar van ser els alumnes de 1r, 2n i 3r de primària, que van fer un recorregut per totes les estances municipals (recepció, arxiu, jutjat de pau, administració, tresoreria i alcaldia) acabant a la sala de plens, on a més de conèixer l’ús de la sala també se’ls va oferir un esmorzar. En aquest moment s’hi van afegir els alumnes de 4t, 5è i 6è, abans de començar ells la seva visita.

La visita dels alumnes de cicle superior va tenir el mateix funcionament, i també van acabar-la a la sala de plens, on l’alcalde va ser sotmès a una ronda de preguntes que havien preparat els alumnes.

La visita va finalitzar a les 12 del migdia i segons opinions d’alguns estudiants va ser “una experiència diferent i molt positiva”, ja que molts no sabien ben bé quina les tasques que es feien a l’Ajuntament i se’n van poder fer una idea.

cercs alumnes 2 (Medium)

 

cercs alumnes 1 (Medium)

 

FOTOS: Els estudiants a la sala de plens de l’Ajuntament de Cercs / ARXIU PARTICULAR

 

X