Un equip dels Castellers de Berga participarà a la TrailWalker Girona, una cursa solidària

Els Castellers de Berga participen en un projecte esportiu i solidari. És una de les entitats, entre d’altres grups del Berguedà, que s’han animat per córrer una prova solidària d’Oxfam Intermón, la TrailWalker Girona, una cursa de 100 quilòmetres que transcorre entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, passant per Girona. Serà el dissabte 16 d’abril. S’ha de completar el recorregut en menys de 32 hores.

traiwalker castellers 2 (Medium)L’equip el formen quatre membres dels Castellers de Berga i dues membres més faran tasques de suport des del cotxe. Amb el dorsal G376, el líder de l’equip serà Xavi Batriu Sibila, i els altres tres membres: David Amat Jiménez, Aleix Canudes Velilla i Eduard Fernández Bosch. I l’equip de suport el formaran Montse Blanco i Eva Guijarro.

Per poder-hi participar, la condició de la ONG és recaptar 1.500 € i fer-ne el donatiu a l’organització. La suma dels diners de tots els equips es destinen a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a més de 90 països de tot el món.

 

Des del 2011, que és quan es va fer la primera edició de TrailWalker a Catalunya, hi han participat 1.133 equips i s’han recaptat més 2,5 milions d’euros.

trailwalker castellers (Medium)

Per aconseguir els 1.500 euros, l’equip dels Castellers de Berga està cercant diversos patrocinadors per aquesta cursa i ha posat a la venda samarretes solidàries amb disseny de Rubén Torres.

Unes camisetes que valen 10 euros i de les quals ja se n’han venut més d’un centenar. També es poden fer donatius directament a l’equip mitjançant Internet: http://bit.ly/trailcdberga

 

FOTOS: Equip participant i samarretes / Extretes del blog dels Castellers de Berga