Els comerciants de Cal Rosal fan una crida a participar a la Fira de la Tòfona

Cal Rosal acull aquest cap de setmana la Fira de la Tòfona del Berguedà, que tal com explicàvem fa uns dies redueix actes i retalla més de la meitat el pressupost. Això sí, se’n manté l’essència. El certamen ha arrencat avui divendres amb una jornada tècnica a Olvan. Al llarg del cap de setmana es faran activitats relacionades amb la tòfona i hi haurà quinze parades on es podrà comprar tòfona fresca i altres productes alimentaris del Berguedà. Entre els actes, hi ha una xerrada, un taller concurs de gossos tofonaires. Pots consultar en detall els actes de la Fira de la Tòfona.

Fires especialitzades com aquesta són una bona oportunitat per la comarca en general i per Cal Rosal en particular. En aquest sentit, els comerços del nucli en treuen profit. “El mercat del bolet, la Fira del a Tòfona, la del Tèxtil, i el Campionat del Món de Trial sóc activitats que ens beneficien. És important mantenir-les i potenciar-les”, ha dit el nou president de la Unió de Comerciants i Botiguers de Cal Rosal i Olvan, Xavier Curriu, en una entrevista a Ràdio Berga. (La pots escoltar clicant l’àudio adjunt).

Les botigues i establiments, que obren tot l’any, noten l’augment de públic que comporten aquestes fires i festes, i fan una crida a la participació. En aquest sentit, els comerciants “ens impliquem perquè es faci activitat a Cal Rosal, ens agrada col·laborar-hi i participar-hi”. Ara, el repte de la nova junta és precisament “potenciar l’economia de Cal Rosal i que no decaigui l’activitat”. Segons Xavier Curriu “tenim un bon equip, gent treballadora que podem fer bona feina”.

X