L’Escola d’Adults del Berguedà té oberta la matrícula per al tercer trimestre

L’Escola d’Adults del Berguedà té obert el període de matrícula per al tercer trimestre per a les persones adultes que vulguin obtenir l’ESO. Les classes començaran el 29 de març i s’acabaran el 21 de juny.

Són estudis que permeten completar els ensenyaments bàsics i obtenir el títol de graduat o graduada en Educació Secundària Obligatòria. Es poden cursar al Centre de Formació d’Adults del Berguedà de manera semipresencial.

Consisteix en 34 mòduls amb una càrrega lectiva de 35 hores per mòdul. La durada és de 1.190 hores. Els mòduls estan relacionats en tres àmbits: comunicació, cientificotecnològic i social. Es poden convalidar mòduls per estudis previs.

Per accedir a l’educació d’adults cal tenir 18 anys o bé complir-lo l’any que s’inicia la formació.

Ubicat a l’edifici de l’Institut Guillem de Berguedà de Berga (camí de Pedret, 2) l’Escola d’Adults atén les persones que tinguin dubtes o consultes sobre cursos els dimarts, dimecres i divendres de 5 a 6 , i els dijous de 12 a 1. I l’horari d’atenció al públic específicament per estudis d’ESO és el dimecres de 2/4 de 4 a 2/4 de 5. Telèfon: 93 821 31 69.

escola adults 2 (Medium)

FOTOS: Visita dels alumnes del Centre de Formació d’Adults del Berguedà a Món Sant Benet /BENIGNE RAFART

 

X