Puig-reig, Societat

Puig-reig engega una campanya de civisme per acabar amb les deixalles i les defecacions de gossos al carrer

Puig-reig engega una campanya de civisme per acabar amb les deixalles i les defecacions de gossos al carrer

Identificar les conductes poc cíviques dels ciutadans de Puig-reig i fer accions per fomentar el civisme i afavorir la convivència al municipi. Aquest és l’objectiu del projecte ‘La teva petjada construeix Puig-reig’, una campanya de civisme que posa en marxa l’equip de govern (ERC) després de detectar, en el últims mesos, un augment de conductes incíviques com per exemple deixalles a terra o elements voluminosos fora dels contenidors, defecacions de gossos a la via pública, o sorolls en hores intempestives.

La primera activitat  es farà aquest diumenge, 6 de març, i consistirà en una recollida de deixalles que es farà en grups i plantejada com una gimcana, amb premis per aquells que aconsegueixen els reptes marcats. És un acte obert a tothom i el punt de trobada serà a les 10 del matí a l’antiga biblioteca de la Plaça Nova. Es presentarà el conjunt del projecte, hi haurà esmorzar per tothom, i es farà la recollida ‘Jo trepitjo en positiu’, per actuar en “punts cèntrics del municipi on hi ha acumulació de brossa i que són els primers que s’han de netejar, abans dels extraradis”, ha dit la regidora de Ciutadania de Pugi-reig, Alba Camps, en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà. Són quatre espais: el terraplè de davant del CAP, on hi ha la petanca; la zona del pavelló; el sector de la piscina; i el descampat del costat de Correus.

Serà el primer pas d’aquesta campanya de conscienciació sobre civisme en què també hi participen alumnes de l’IES de Puig-reig (el crèdit de 4t d’ESO sobre Acció Comunitària). S’anirà desenvolupant fins al juny d’aquest 2016.

 

 

caques de gos Civisme Deixalles recollida de deixalles Soroll trepitgem en positiu

Estic amb tu

Comentaris