Montserrat Ribera és la nova directora de l’Agència Catalana de Consum

Montserrat Ribera, de Guardiola de Berguedà i de 56 anys, és la nova directora de l’Agència Catalana de Consum. Pren el relleu a Alfons Conesa, segons s’ha fet públic a la roda de premsa d’aquest migdia per donar comptes dels acords de Govern. Assumirà les competències de la Generalitat en matèria de consum. L’Agència del Consum vetlla per garantir els drets dels ciutadans com a consumidors de béns i productes, assessorant-los i orientant-los per tal que exerceixin els seus drets i deures. A més, té una funció formativa cap als consumidors, les empreses i els professionals.

Montserrat Ribera ha ocupat diferents càrrecs públics. Els més destacats com a política són que va ser alcaldessa de Guardiola de Berguedà (CDC) del 2003 al 2015. Va ser presidenta del Consell Comarcal del Berguedà de 1999 al 2008. I diputada al Parlament de Catalunya del 2008 al 2015. I també va ser diputada a la Diputació de Barcelona del 1995 al 1999.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i diplomada en Fiscalitat i Anàlisi Financer, ha treballat en el sector de les assegurances i serveis. Després de tancar la seva etapa a l’alcaldia i al Parlament, coincidint amb la fi del mandat d’Artur Mas, es va reincoporar l’octubre passat a Acció10, fent tasques a la unitat d’internacionalització d’aquest organisme de dinamització industrial de la Generalitat.

 

 

 

 

 

X