Mans Unides fa actes a Gironella en el marc de la Setmana Solidària

A Gironella, Mans Unides organitza activitats en el marc de la Setmana Solidària i fent campanya contra la fam.

Avui, divendres, 1 d’abril, hi haurà un sopar solidari a les 9 del vespre al Local del Blat de la vila. Un àpat a base de pa amb oli i una poma. Els participants hauran de fer un donatiu de 6 euros per a Mans Unides. A banda del sopar, hi haurà actuació de l’esbart Folk de Prats de Lluçanès amb una ballada d’exhibició i seguidament ball per a tothom. Els tiquets per assistir a l’acte es poden comprar als forns de pa de Gironella, a les fruiteries o al Local del Blat mateix abans del sopar.

I dimecres que ve, 6 d’abril, serà a Gironella Sor Lucía Caram per parlar d’ ‘El repte d’unir les mans’. La xerrada es farà al Local del Blat a les 7 de la tarda.

 

X