ERC de Berga renova l’executiva amb Jaume Giménez reescollit president

ERC a Berga ha renovat l’executiva local del partit i Jaume Giménez ha estat reelegit president. L’assemblea local del passat divendres 8 d’abril va servir per renovar l’executiva, però abans Giménez va exposar l’informe de gestió de la presidència sortint. Va explicar que, segons els estatus del partit, l’executiva s’ha de renovar, com a mínim, després d’uns comicis municipals, i que “si no s’ha fet abans ha estat, per una banda, perquè l’executiva local que afrontava les eleccions municipals del 2015 feia poc més de tres mesos que estava constituïda; i per alta banda, perquè diverses temàtiques internes han complicat la renovació en dates anteriors”. També es va presentar l’informe econòmic, a càrrec del Secretari de Finances, Joan Ramon Bella. Un i altre informes es van aprovar per unanimitat.

En el torn de presentació de l’única candidatura presentada, Jaume Giménez, qui optava ser reescollit com a president, va marcar tres objectius per la secció local: fer grups interns autònoms i temàtics per generar debats i fer propostes; fer trobades amb els regidors de cada temàtica per fer-los arribar aquestes propostes; i fixar visites amb les associacions de veïns i amb les entitats de Berga. A més, Giménez va explicar la voluntat de fer del nou executiu una Executiva Ampliada o Assemblea Permanent, per englobar tots els militants que hi vulguin participar, tant per informar com per rebre propostes de l’Assemblea.

Els militants amb dret a vot i al corrent de pagament que van assistir a l’Assemblea, un 35% del total, van poder fer efectiu el seu vot. El resultat de les votacions va ser: 93% dels vots a favor, 7% dels vots en blanc.

Composició de la nova executiva d’ERC a Berga

El president és Jaume Giménez Palau. La secretaria d’Organització l’ocupa Josep Xoy Soler. La de Finances, Joan Ramon Bella Heras. El secretari d’Imatge i Comunicació és Ramon Camps Garcia. La secretària de la Dona, Dolors Tous Bruch. Ocupa la secretaria de Política Municipal Oriol Ortega Tous. I com a vocals hi ha Jordi Parera Orriols, Josefina Díaz Garcia, Ferran Badal Granell, Ermínia Altarriba Gorgas (portaveu del Grup Municipal), i Aleix Camprubí Pont (portaveu de les JERC Berga).

Un cop escollida la nova executiva i el nou president, Jaume Giménez va fer una valoració de la situació política de la ciutat i del futur que espera a l’executiu, que haurà de fer la gestió d’ERC Berga fins passades les eleccions municipals de l’any 2019. També va agrair als que formaven part de l’anterior executiu, als qui segueixen en l’actual i els que s’incorporen de nou.

 

FOTO: Membres de la nova executiva local d’ERC Berga / ESQUERRA Berga

 

X