A la venda les entrades pel concert ‘Un pas i neu i un pas’, al Teatre Municipal de Berga

‘Un pas i neu i un pas’ és el concert que es podrà escoltar al Teatre Municipal de Berga el divendres 6 de maig, a les 10 de la nit. Les entrades per aquesta actuació, d’Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien, ja són a la venda. Valen 16 euros i en costen 14 per als menors de 25 anys i es poden comprar a Tincticket. També es podran comprar a taquilla una hora abans de la funció.

És un concert que programa l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga dins la programació cultural de primavera a la ciutat. ‘Un pas i neu i un pas’ és un espectacle que aposta per no utilitzar la paraula i deixar que les cançons llueixin per si soles a través de la pròpia interpretació i recursos visuals donats per la utilització de l’espai i la il·luminació.

L’autora penedesenca evoca sensacions, paisatges i reflexions, amb una mirada més propera a la realitat i un ritme reposat. En aquestes noves cançons tot és més suggerit que explicat i L’ombre de Ton Chien explora altres territoris sonors per reflectir musicalment aquesta nova perspectiva, creant ambients de caire més contemplatiu.

Aquest concert s’inclou dins la Setmana de la llengua francesa i de la Francofonia del Berguedà , de l’EOI (Escola Oficial d’Idiomes) del Berguedà i durant l’actuació es farà una cantada conjunta d’una peça musical amb corals de l’Escola Municipal de Música de Berga.

 

 

 

X