Trobada de vehicles clàssics i pujada a Queralt, el diumenge 24 d’abril

Queralt acollirà el diumenge 24 d’abril una Matinal Solidària del Motor, una trobada de cotxes clàssics no competitiva que permetrà als participants fer el recorregut de pujada en costa per la carretera de Berga a Queralt, oberta al trànsit, i sortint cada participant a minut. El preu de la inscripció per aquesta matinal són 5 euros a benefici del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, Queralt 2016, que promou la trobada organitzada per clubs de motor de la comarca (Amics del Motor d’Avià, Berga Scooter Club, Escuderia Gironella i Gos Llop Clàssics Berga).

Els propietaris de motos i cotxes clàssics (de més de 25 anys) podran lluir els seus vehicles a partir de les 9 del matí. El punt de trobada serà a  l’aparcament de la cruïlla dels Rasos de Peguera per, després de fer la inscripció i el donatiu, poder pujar fins a l’aparcament del Santuari. Els aficionats als clàssics podran gaudir de l’esdeveniment des dels vorals de la carretera ascendent.

L’accés al santuari de Queralt no estarà tallat. Estarà regulat pels organitzadors de manera que es pugui fer la pujada de motos i cotxes clàssics compaginada amb l’accés a Queralt. De la mateixa manera, qui vulgui baixar del santuari ho podrà fer, sempre respectant les indicacions dels organitzadors.

X