Berga acollirà un curs intensiu d’anglès aquest estiu, per alumnes de P-5 a 1r d’ESO

Bradem English, una empresa familiar especialitzada en l’aprenentatge d’idiomes per mitjà de programes pedagògics organitza un curs a Berga aquest estiu. El projecte és Slice of Britain i ofereix la possibilitat de fer un programa d’immersió lingüística amb un curs dinàmic i innovador d‘aprenentatge de l’anglès i coneixement de la cultura britànica. El curs es farà del 27 de juny al 8 de juliol a l’Escola Vedruna de Berga, i és obert als alumnes del centre i de fora. Va dirigit a nens i nenes de P-5 a 1r d’ESO.

Slice of Britain arriba a Berga per tercer any consecutiu, i segons ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà la coordinadora multilingüe de Vedruna, Mireia Canudas, “és una absoluta immersió lingüística. És una alternativa a enviar els fills a l’estranger, ja que podem dir que una escola anglesa s’intal·la a Berga”. S’aconsegueix que l’aprenentatge de l’anglès sigui una experiència divertida, enriquidora, i motivadora, “amb activitats variades i en funció de les edats dels alumnes”.

L’Escola Vedruna cedeix les instal·lacions, però el mètode i el professorat arriba de la mà de l’empresa Bradem English. Avui, dilluns, 25 d’abril, es fa una reunió informativa a les 5 de la tarda, a l’escola, per explicar el projecte. Els interessats podran fer ja les preinscripcions. Els altres dos cursos que es van fer l’estiu passat i l’anterior van atraure uns 75 alumnes.

 

X