Artistes de la Catalunya central il·lustren una col·lecció de gots

Dotze artistes de la Catalunya central de diverses disciplines han participat en un projecte artístic impulsat pel Grup Llobet. Cada un ha fet un disseny que s’ha plasmat, a una tinta (negra), en un got de vidre. Dotze vasos que ha presentat l’empresa com una col·lecció exclusiva anomenada ‘La Galeria d’Art del Cor de Catalunya’, i amb la qual es vol fer arribar l’art a les cases i convertir les taules en galeries artístiques.

La música, la pintura, l’escultura, el disseny i l’escenografia són disciplines representades a la col·lecció de mà de Josep Berenguel (actualment a Sidney), Ernest Descals (Manresa), Pep Espelt (Cal Rosal), Joaquim Falcó (Manresa), Àngels Freixanet (Manresa), Tate Garrigassait (Solsona), Eduard Gener (Solsona), Quim Moya (Avinyó), Toni Mujal (Cardona), Roser Oduber (Calders), Míriam Ponsa (Manresa), Natxo Tarrés (Manresa). Han dibuixat, entre d’altres, una guitarra, una bicicleta, una pistola i una noia amb un vestit llarg (com es pot veure a la foto adjunta).

Art a la venda al supermercat

La col·lecció de gots es posa a la venda avui divendres, 29 d’abril, als establiments dels Grup Llobet, que en té 40 a la Catalunya central: Supermercats Llobet i Ca l’Arpellot. Se n’han fet 400 col·leccions i es poden comprar en caixes de 6 gots, pel preu de 9,95 euros, o tota la col·lecció de 12, que valen 19,90€.

Cada caixa conté un díptic amb la informació dels artistes participants en aquesta iniciativa, que segons ha explicat Ignasi Llobet, director general de Grup Llobet “la voluntat és fer entrar a les cases dels ciutadans una mostra d’artistes referents a la Catalunya central. La col·lecció és una oportunitat perquè la gent els conegui i pugui apreciar el valor de tenir artistes de projecció al territori”.

És una iniciativa de Grup Llobet, un grup alimentari decidit a potenciar tot allò que hi ha al territori del qual forma part. “Fa temps que teníem ganes de trobar una excusa per col·laborar amb artistes d’aquí i promoure el seu talent”, ha assegurat Ignasi Llobet.

X