El periodista de TV3 Rafel Bagot plasma en un llibre anècdotes de viatges a quinze països

‘Corre, vola, viu!’ és el títol del llibre que ha publicat Rafel Bagot, periodista de TV3 que ha treballat durant 20 anys al departament d’Esports i que ara fa de reporter al programa ‘Espai Terra’. És un llibre en què recull anècdotes i vivències de viatges, amb l’esport com a fil argumental. Per exemple, explica un parell de visites a la pista dels Knicks entrant als vestidors de la NBA a parlar amb els jugadors i entrevistant a Magic Johnson; relata com és per dins el torneig de Wimbledon; parla de Joe Dumars, exjugador i expresident dels Pistons, així com interioritats del vestidor en l’època dels Bad Boys; entre d’altres aventures.

Viatjar l’apassiona i ha recorregut món. Al llibre repassa el seu pas per quinze països, de quatre continents, amb històries divertides, curioses i interessants. Allà on va descobreix món. Rafel Bagot és més que un turista, és un viatger: trepitja carrer, coneix la seva gent, comparteix la vida amb ells… I així ho transmet a ‘Corre, vola, viu!’, realitats diferents i vivències molt diverses. Altres exemples són les converses amb una xinesa que, manipulada pel seu govern, li explica que Tiananmen no va existir mai; una noia musulmana que li explica perquè ha decidit cobrir-se el cabell; ell -Rafel Bagot- passant la nit en una presó bielorussa; patint un accident de moto a Laos; i agafant un dengue a Tailàndia, on va estar ingressat dotze dies entre la vida i la mort, entre altres.

El llibre, ‘Corre, vola, viu!’ el presentarà el mateix autor, Rafel Bagot, aquest dissabte, 30 d’abril, a Saldes. Serà a l’hotel Ca l’Andreu, a 2/4 de 7 de la tarda. A l’acte, obert a tothom, l’acompanyarà en la presentació Gemma Puig, meteoròloga berguedana. Es podrà adquirir el llibre per 15 euros. També es pot trobar a moltes llibreries, i per Internet (17€) a www.correvolaviu.cat.

 

Escolta l’entrevista a Rafel Bagot, per a Ràdio Berga i l’AquíBerguedà:

Portada i contraportada de llibre:

corre vola viu (Medium)