Sin Na de Na, Gossos, Ebri Knight i Pepet i Marieta actuaran al Concert de Patum

‘Sin Na de Na’ ha estat el grup guanyador del concurs de formacions locals per tocar al Concert de Patum. El tradicional Concert de Patum es farà el dissabte 28 de maig a l’Avinguda del Canal Industrial de Berga i és una de les propostes que s’organitzen en paral·lel al passacarrers per descongestionar la Patum i per donar resposta al jovent.

Els berguedans ‘Sin Na de Na’ actuaran a les 11 de la nit. A continuació actuaran tres grups més: ‘Gossos’, ‘Ebri Knigt’ i ‘Pepet i Marieta’. Els manresans ‘Gossos’ seran els segons a pujar a l’escenari. Cap a les 2 de la matinada ho farà la banda del Maresme ‘Ebri Knight’, un grup de música de folk punk català format a Argentona el 2004. Finalment, tancaran el concert els Pepet i Marieta, format per músics de banda i banda del riu la Sènia coneguts arreu des de l’estiu de 2014, quan el grup va treure a la llum el seu millor èxit, ‘Corre l’estiu’, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

El Concert de Patum l’organitzen entitats berguedanes conjuntament amb l’Ajuntament de Berga. El patrocina Damm, que es fa càrrec del cost. Les entitats participants són La Bauma dels Encantats, la Berguedana de Thrash, l’Ateneu Columna Terra i Llibertat, l’Associació Pi3B Produccions, la Plataforma per la Convivència al Berguedà i la Comissió d’Idees del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt.

 

FOTO: Els components del grup berguedà Sin Na de Na en una actuació / Autora: Lídia Cara

X