Entitats de Berga encaixen actes per potenciar el cap de setmana dels Quatre Fuets

Berga presenta una completa programació pel cap de setmana dels Quatre Fuets, del divendres 20 al diumenge 22 de maig. L’Ajuntament de Berga i entitats i associacions han apostat per fer un cartell conjunt per potenciar els actes que han preparat. Entre d’altres, Diada Castellera, Concert de Patum, pujada dels gegants a Queralt, concurs de colles sardanistes, els Quatre Fuets… (podeu consultar-los en detall, així com els horaris, al cartell adjunt)

Sota el lema ‘Berga: cap de setmana dels Quatre Fuets’ el cartell unitari vol ser una eina de promoció i difusió dels diferents actes que ompliran la capital berguedana el cap de setmana previ a La Patum i que ha de contribuir a dinamitzar la participació i mostrar el treball conjunt entre organismes i entitats i organitzacions berguedanes.

Segons la regidora de Patum, Mònica Garcia: “Tant des de l’Ajuntament de Berga com des del Patronat de La Patum creiem que és molt important ressaltar la feina que es fa per coordinar les diferents activitats així com també l’esforç que fan les entitats per tirar endavant projectes culturals i en aquest sentit volem agrair també la seva tasca. Cal potenciar al màxim tot el que es fa a Berga i hem pensat que fer un cartell conjunt era una bona manera de promocionar un cap de setmana d’aquestes característiques”, ha assegurat.

Aquest és el cartell amb totes les activitats del cap de setmana dels Quatre Fuets:

Cartell Quatre fuets

 

X