La Patum es fa present al barri de Gràcia de Barcelona, aquesta setmana

El barri de Gràcia de Barcelona farà un tast de Patum per partida doble, aquesta setmana. El Centre Artesà Tradicionàrius i El Centre de Cultura Popular La Violeta acullen dos actes patumaires: Aquest dimarts, documental i conferència. I dijous, concert de Patum.

Avui, dimarts, 17 de maig, a La Violeta es projectarà ‘El foc inoblidable’, del berguedà Carles Seuba. Un documental que és una mirada a la Patum a través dels ulls de la gent, dels protagonistes de la festa. S’estableix un diàleg per mitjà del qual es pot intuir on rau l’essència d’una festa que ha anat perdurant al llarg dels segles. La projecció es farà a les 8 del vespre. A continuació, conferència sobre Patum a càrrec del bibliòfil berguedà Ramon Felipó, investigador de la cultura popular.

I aquest dijous, 19 de maig, a 2/4 de 10 de la nit i al Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.), concert de Patum. Un any més, i ja en són 23, el dijous abans de Corpus el C.A.T. acull el concert de les músiques de La Patum representades per la Banda del Memorial Ricard Cuadra. L’entrada costa 8 euros anticipada: la pots comprar clicant aquí. Valdrà 10 euros a taquilla. I serà gratuïta pels Amics del C.A.T.

 

X