Tall del subministrament elèctric en alguns punts de Berga, aquest dijous

Treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica per part de la companyia ENDESA deixaran sense subministrament alguns veïns de Berga, aquest dijous, 19 de maig. El tall de llum i electricitat afectarà la zona de la Figuerassa i una petita part del Passeig de la Indústria.

L’Ajuntament de Berga avisa, segons informacions facilitades per ENDESA, que s’interromprà el subministrament d’energia elèctrica al carrer Mirador de la Figuerassa s/n, i al carrer Passatge de la Figuerassa s/n, de 8 a 9 del matí i de 3 a 5 de la tarda. A la Figuerassa hi ha el centre emissor de Ràdio Berga, fet que pot afectar les emissions dijous. En aquest cas la programació habitual de l’emissora es veuria alterada.

Una altra zona de Berga afectada serà el passeig de la Indústria, en concret els números  28, 32, 34 i 38. En aquest cas de 3 a 5 de la tarda, d’aquest dijous 19 de maig.

L’objectiu dels treballs que realitzarà ENDESA és incrementar la qualitat del servei elèctric.

 

 

X