El grup Jarks actua aquest dissabte a Avià

Jarks, el grup finalista al programa ‘Oh Happy Day’, de TV3, actua aquest dissabte, 21 de maig, a Avià. El concert es farà al Local Avianès a 2/4 de 10 de la nit.

El grup Jarks va quedar tercer a l’ ‘Oh Happy Day’, per darrere del Quartet Mèlt i del Cor Giovinetto. Format per 16 nois, la formació va interpretar al llarg del programa temes d’autors i estils diversos.  El seu pas pel programa els ha permès, un cop fora, gravar el seu primer disc. Ja és al carrer i es diu 4×4. Al concert d’Avià oferiran temes del treball discogràfic i també cançons que van interpretar al programa.

Escolta l’entrevista a Agustí Gonzàlez, un dels membres dels Jarks, a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà:

FOTO: Els Jarks en una imatge del seu pas per l”Oh Happy Day’ / CCMA

X