Els Mossos reben 11 denúncies de robatoris per Patum

Els Mossos d’Esquadra del Berguedà han rebut 11 denúncies per robatori aquesta Patum. Al passacarrers de dimecres ja es va donar algun cas de robatoris de telèfons mòbils i carteres i per això dissabte es va reforçar el dispositiu de seguretat, amb agents de paisà. Tot i això hi van haver diversos robatoris, la pràctica es va accentuar al barri vell, aprofitant els carrers estrets i l’afluència de participants al passacarrers.

Hi va haver un total d’11 denúncies de persones que els van robar la ronyonera, la bossa, la cartera o el mòbil. La vigilància policial però va permetre detenir dues persones, que duien una fulla d’afaitar per tallar ronyoneres i petites bosses penjades i robar carteres i mòbils. Les dues persones detingudes van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Pèrdues d’objectes

A part dels robatoris, a la Policia Local s’han portat una vintena de mòbils trobats per carrers de Berga. De fet s’han perdut molts objectes, però enguany en destaquen els mòbils. Entre els quals telèfons bons, Iphones 5 i 6. Aquests, és més complicat que es puguin recuperar perquè no és tan fàcil que els portin a les dependències policials.