Les escoles de Vilada i Borredà presenten un musical basat en Roald Dhal

Els alumnes de la Zer Berguedà Centre, és a dir els nens i nenes de les escoles de Vilada i Borredà, presentaran un musical basat en les obres de Roald Dhal. Es farà aquest dissabte, 11 de juny, al Local Cultural de Vilada, a les 6 de la tarda.

Durant tot el curs i en el marc el projecte artístic, els nens i nenes de la ZER han treballat a Música i Educació Física aquest musical, que es presenta en primícia per a totes les famílies de Vilada i Borredà, però també per tothom que vulgui gaudir de les coreografies i interpretacions que han preparat.

Roadl Dahl, gal·lès, va ser un novel·lista, escriptor de contes, guionista, conegut especialment per ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, o ‘Matilda’, que van ser portades al cinema. El projecte artístic de la ZER arriba a la tercera edició després de fer, a la primera edició, una adaptació de la novel·la de Saint-Exupéry ‘El Petit Princep’; i, el curs passat, una adaptació de Tintin: ‘Tintin al Berguedà’.

Enguany l’espectacle se centrarà en els personatges creats per Roadl Dahl, on es posen en joc la música i les danses però també altres suports plàstics.