Detingut un home a Gironella per haver matat una dona

Homicidi a Gironella. Una dona ha mort aquest dimarts al migdia a Gironella a mans d’un home que ha quedat detingut, segons han confirmat a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà fonts dels Mossos d’Esquadra.

De moment els agents no han donat més informació a l’espera de fer públic un comunicat al llarg de la tarda. Sí que han deixat clar que es tracta d’un homicidi, i que no és un cas de violència de gènere. No ha transcendit quina és la relació entre la víctima i l’assassí i què ha motivat als fets, però sí que eren familiars.

Els fets han passat en un pis de la carretera de Casserres, en concret al 4t 3a del número 24, on s’hi han desplaçat els cossos d’emergència i seguretat. Els Mossos estan investigant el cas.

L’Ajuntament de Gironella ha decretat dos dies de dol tal com informem aquí.

LLEGEIX L’AMPLIACIÓ DE LA NOTÍCIA clicant aquí.