El crim de Gironella ha estat amb arma blanca, un home de 33 anys ha matat la seva cosina

La dona trobada morta aquest migdia al seu pis de Gironella presentava signes de violència, l’han matat amb arma blanca. L’acusat del crim és un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola però d’origen marroquí i veí de la vila. Ell mateix s’ha entregat als Mossos, a la comissaria de Berga, per haver matat la seva cosina, de 32 anys i de nacionalitat marroquina. Ha estat detingut acusat d’homicidi, per agents de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central.

Els fets han passat en un pis de la carretera de Casserres, en concret al 4t 3a del número 24, on s’hi han desplaçat els cossos d’emergència i seguretat, tal com hem informat aquest migdia. Els Mossos continuen en la investigació del cas per aclarir els fets i el mòbil del crim.

Està previst que el detingut passi a disposició judicial en els propers dies.

Incredulitat d’un veí

Un veí que viu al mateix carrer que la víctima mostrava la seva incredulitat pels fets davant dels mitjans de comunicació, segons publica l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Abdelouahid Lamkadmi ha dit que era una “família bona” i que “mai hi havia hagut cap problema amb ningú”. Lamkadmi ha explicat que la víctima tenia una filla petita, el seu marit i el seu pare havien mort. Segons aquest veí, la dona feia uns sis mesos que vivia al pis del seu tiet a Gironella.

L’Ajuntament de Gironella ha decretat dos dies de dol tal com informem aquí.

 

FOTO: A la dreta, el bloc de pisos de la carretera de Casserres on han trobat la dona morta amb signes de violència / Google Street View

X