L’Ajuntament de Berga expressa el condol a la família de la víctima de Gironella i reitera el rebuig a la violència

L’Ajuntament de Berga ha emès un comunicat condemnant la mort a ganivetades de la dona de Gironella, de 32 anys i de nacionalitat marroquina, a mans del seu cosí. D’aquesta manera, el consistori berguedà se suma a les mostres de condol expressades ahir per l’Ajuntament de Gironella i el Consell Comarcal del Berguedà.

Segons el comunicat, “condemnem de manera dràstica i taxativa la mort de la dona, veïna del municipi de Gironella”. La regidora de l’àrea Social de l’Ajuntament de Berga, Anna Alsina, reitera el rebuig del consistori a qualsevol tipus de violència “ja sigui de caràcter patriarcal, domèstica, familiar o de dominació d’unes persones per sobre de les altres”, motiu pel qual des de l’Ajuntament de Berga es vol expressar el condol a la família i veïns de la vila.

Com a gest de condemna per aquesta mort, el consistori berguedà s’uneix al dol expressat i dóna suport al minut de silenci que es farà avui, dimecres, a 2/4 de 12 del migdia a la Plaça de la Vila de Gironella.

 

X