Gironella ofereix cinc noves places de treball municipals

L’Ajuntament de Gironella treu una nova convocatòria de places laborals dins del programa Inclou, que lluita contra l’exclusió social i ofereix feina a persones empadronades a la vila, amb dificultats socieconòmiques, a l’atur. Podeu consultar els requisits aquí: bases.

En total s’oferten cinc llocs de treball. Quatre amb un contracte de mig any de durada: dues places de peons de via pública i dues de conserge d’espais municipals, amb pla formatiu inclòs. I una cinquena plaça, de dos anys de contracte a mitja jornada, com a personal de neteja d’edificis municipals. Per tal de conèixer-ne totes les condicions i requisits podeu llegir-les en aquest enllaç.

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins al 5 de juliol, al registre de l’Ajuntament de Gironella en horari d’atenció al públic.

És la segona fase del programa Inclou i la vuitena convocatòria d’aquest projecte de lluita contra l’exclusió social a Gironella, ideat a finals del 2012, i del qual se n’han beneficiat 32 persones.

 

 

X