First Stop

Gironella, Societat

Gironella ofereix cinc noves places de treball municipals

L’Ajuntament de Gironella treu una nova convocatòria de places laborals dins del programa Inclou, que lluita contra l’exclusió social i ofereix feina a persones empadronades a la vila, amb dificultats socieconòmiques, a l’atur. Podeu consultar els requisits aquí: bases.

En total s’oferten cinc llocs de treball. Quatre amb un contracte de mig any de durada: dues places de peons de via pública i dues de conserge d’espais municipals, amb pla formatiu inclòs. I una cinquena plaça, de dos anys de contracte a mitja jornada, com a personal de neteja d’edificis municipals. Per tal de conèixer-ne totes les condicions i requisits podeu llegir-les en aquest enllaç.

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins al 5 de juliol, al registre de l’Ajuntament de Gironella en horari d’atenció al públic.

És la segona fase del programa Inclou i la vuitena convocatòria d’aquest projecte de lluita contra l’exclusió social a Gironella, ideat a finals del 2012, i del qual se n’han beneficiat 32 persones.

 

 

Atur exclusió social llocs de treball Ocupació Programa Inclou

Estic amb tu

Comentaris