Cars Berga

Esports

PedraforcaSub fa batejos de submarinisme a la piscina de Berga, diumenge

El club berguedà PedraforcaSub organitza, com cada any a principis d’estiu, una jornada de batejos gratuïts de submarinisme a la piscina de Berga, al Tossalet. Es faran aquest diumenge, 3 de juliol, de les 10 del matí a les 2 del migdia, i són oberts a totes aquelles persones amb ganes de descobrir les sensacions de respirar sota l’aigua, al costat d’instructors i en un espai segur, on també podran descobrir el material necessari per fer submarinisme. Ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà Toni López, instructor i membre de la junta del club PedraforcaSub (la pots escoltar clicant l’àudio adjunt). Les persones interessades, majors de 14 anys, només cal que es presentin diumenge el matí a la piscina amb banyador i tovallola.

A part d’aquests batejos que es faran diumenge a Berga, el club de submarinisme, organitza un curs intensiu al juliol, on es combina teoria i pràctica i piscina i mar. Les persones interessades podeu consultar el Facebook del club clicant aquí. PedraforcaSub compta actualment amb més de 80 socis, una “bona xifra” segons Toni López, “tenint en compte que som un club de submarinisme de muntanya, que no tenim el mar a tocar”, ha comentat.

batejos PedraforcaSub submarinisme

Estic amb tu

Comentaris