Berga convoca a les entitats a una reunió per dissenyar la concentració de l’11 de Setembre

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Berga posa fil a l’agulla per poder viure una Diada de Catalunya “històrica”. El fet que Berga fos escollida com una de les cinc ciutats del país on es faran concentracions, fa que s’hagi de començar a treballar per organitzar l’Onze de Setembre. Segons l’ANC “d’aquesta jornada la nostra ciutat en pot sortir molt beneficiada i hem d’estar orgullosos de poder acollir una manifestació independentista que es preveu massiva”.

Per això han convocat a les entitats berguedanes a una reunió que es farà avui, dimarts 5 de juliol, a les 8 del vespre al local de Colònies a Borredà (carrer Cervantes, 25). La intenció és mantenir una primera presa de contacte i a partir d’aquí anar compartint idees i col·laborar conjuntament per fer de l’11 de Setembre d’aquest 2016 “una Diada inoblidable”. Des de l’Assemblea recorden que per fer-ho possible, aquell dia, “faran falta moltes accions i molts voluntaris perquè esperem que vingui molta gent a Berga”. En aquest sentit caldran tasques de coordinació per guiar la gent a activitats d’entreteniment en el lloc on es faci la manifestació.

Renovació de càrrecs de l’ANC de Berga

L’ANC de Berga ha renovat càrrecs. Manel Escobet deixa de ser el coordinador perquè ha estat escollit per formar part del Secretariat Nacional en representació de la regió setena. El coordinador de Berga és Lluís Escriche. I un altre canvi és el lloc de secretari. Miquel Sabata deixa el càrrec i l’ocupa ara Marià Miró. El tresorer de la Territorial continua sent Josep M. Solé, i segueix com a portaveu Gerard Alsina.