El gimnàs Sabs de Gironella canvia de propietaris i passa a mans d’Alter Sport

El gimnàs Sabs de Gironella enceta una nova etapa. Després de 35 anys al capdavant del negoci, la parella propietària: Maria Àngels Sallés i Xevi Sorinas, deixen el centre. La decisió no ha estat fàcil però el fet de no estar al cent per cent de salut, per problemes als genolls, ha fet decidir a Sallés tancar un cicle professional. Ara, deixen el  gimnàs a mans d’una nova empresa: Alter Sport, que ja tenen un gimnàs a Berga i un altre a Moià.

D’aquesta manera el Sabs passa a ser Alter Sport Gironella i la vila no es queda sense gimnàs, fet que satisfà als actuals responsables: “estem molt contents que el centre pugui tenir continuïtat i no hagi de tancar portes, tenint en compte que vam ser dels primers de la comarca a apostar pel negoci de l’esport, l’any 1981. Ara el deixem a mans de bons professionals i esperem que el canvi sigui positiu”.

El Sabs funcionarà fins a finals d’aquest mes de juliol i el setembre obrirà com a Alter Sport Gironella. Albert Navarrete, d’Alter Sport, ha explicat que en part mantindran les activitats que es feien fins ara però que també hi introduiran els canvis que considerin necessaris. El model Alter, que està funcionant molt  bé a Berga i a Moià, arriba a Gironella.

Segons Navarrete, “estem contents de promoure l’activitat física i els hàbits saludables ara també a Gironella, on no comencem de zero sinó al contrari, el Sabs ha fet molt bona feina al municipi i ara nosaltres n’agafem el relleu”. La previsió és que hi treballin tres persones i que s’ampliïn els horaris, oferint una variada oferta d’activitats, per a totes les edats.

 

FOTO: Marató d’spinning al gimnàs Sabs fa tres anys / Imatge extreta del Twitter de Maria Àngels Sallés