Urbanisme tomba l’ampliació del càmping Puigcercós de Borredà a l’espera que s’adapti al protocol d’inundacions

La comissió d’Urbanisme de la Catalunya Central ha tombat el projecte d’ampliació del càmping Puigcercós de Borredà, que preveia créixer en mitjà hectàrea (actualment ocupa una hectàrea i mitja) i passar de 108 a 126 places.

El director general d’Urbanisme, Agustí Serra, ha explicat que el càmping té actualment problemes de seguretat per inundacions -està situat molt a prop de la riera de Merlès-, i abans de l’ampliació ha d’adaptar-se al protocol que Urbanisme, l’Agència Catalana de l’Aigua i Protecció Civil van elaborar conjuntament el juliol del 2016 per a tots els càmpings catalans. Serra ha destacat que, actualment, a Catalunya hi ha 356 càmpings i “molts” estan en situació d’irregularitat en qüestions de seguretat, ja que encara no s’han acollit a aquest protocol.

El director ha recordat que el termini per adaptar-se finalitza el juliol del 2017 i que, per tant, els càmpings que encara no ho han fet, s’hauran d’adaptar al nou protocol en el termini màxim d’un any.

 

FOTO: Imatge del càmping / www.campingpuigcercos.com

 

X