Mobilitat Berguedà

Gironella, Societat

Gironella tanca els accessos al riu Llobregat per maniobres a la presa de la Baells

Gironella tanca els accessos al riu Llobregat per maniobres a la presa de la Baells

Gironella tancarà els accessos a la riba del riu Llobregat aquest dimecres, 20 de juliol. L’actuació es deu a les maniobres que es realitzaran al pantà de la Baells de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, que provocaran que el cabal del riu sigui superior a l’habitual. S’estima que baixaran 20 m3 d’aigua per segon.

Així doncs, segons les informacions facilitats per l’Agència Catalana de l’Aigua, el Departament d’Interior de la Generalitat ha comunicat que demà al matí s’activarà el Pla Especial d’emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase d’avís. La situació d’avís no comporta l’activació de l’INUNCAT sinó que es tracta d’una mesura preventiva sempre i quan no s’actualitzi la informació amb una nova comunicació.

FOTO. El riu Llobregat, al seu pas per Gironella // Ajuntament de Gironella

Pantà de la Baells Riu Llobregat

Estic amb tu

Comentaris