Els Bombers estabilitzen l’incendi de Sant Feliu Sasserra amb unes 92 hectàrees cremades

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han donat per estabilitzat l’incendi que des de principis de tarda cremava al terme municipal de Sant Feliu Sasserra. Un canvi de vent ha afavorit a l’estabilització del foc, que ha cremat unes 92 hectàrees de terreny (53% forestal i 47 agrícola), segons han informat Agents Rurals. Els Bombers hi han destinat 40 dotacions terrestres i 10 d’aèries.

L’incendi ha alertat el Lluçanès, però també el Bages i el Berguedà per la seva situació geogràfica. Segons els Bombers de la Generalitat, l’avís s’ha rebut a les 14.47h. El foc s’ha iniciat a prop de la carretera B-431, a l’altura del quilòmetre 62, una zona coneguda com el Pilar. El Servei Català de Trànsit ha informat que la circulació està tallada en aquest punt de la B-431.

X