La Bauma dels Encantats fa una crida als pijames per aquest dissabte a Berga

La Bauma dels Encantats celebra 175 anys i ho fa recuperant la dormida al carrer de fa uns anys amb la Festa del Pijama. Serà el proper dissabte, 30 de juliol, en una diada que pretén agrupar a totes les persones que s’han involucrat en l’entitat durant aquests darrers anys.

La Festa del Pijama farà canviar l’ambient que es viu a Berga un dissabte a la nit de manera excepcional: la Bauma convida a tots els berguedans a posar-se un pijama i a sortir al carrer per fer-ne gala. D’entrada, a les 8 del vespre començarà la cercavila per la ciutat amb els gegants de la Bauma en pijama, tal com l’ocasió ho mereix. A les 9, a la plaça del Forn, hi haurà el sopar de l’aniversari, un àpat gratuït on, des de la Bauma, “volem convidar a tothom qui n’ha format part i també a tots els berguedans que vulguin passar-s’ho bé”, segons la presidenta, Mariona Casellas.

Acabat el sopar, hi haurà una Quina, també a la plaça del Forn, que “és possible gràcies a la col·laboració de molts comerços de la ciutat que hi aporten lots de productes”, ha dit Casellas. I per tancar la festa, el PD Urrixic animarà la vetllada amb música per a totes les edats.

Concurs de pijames

La Bauma dels Encantats convida a tots els berguedans a participar en el concurs de pijames que se celebrarà durant la nit. L’entitat premiarà tres pijames entre els participants: “el Clàssic Berga”, el més “hortero” i el més fresc o atractiu. Per aquest motiu, la Bauma considera imprescindible que totes aquelles persones que vulguin participar al seu aniversari ho facin amb un pijama. Segons la seva presidenta, “mirant-ho pel cantó positiu, us facilitem les coses perquè així quan tingueu son us en podeu anar a dormir i no tindreu feina a canviar-vos de roba”.

FOTO. La presidenta de la Bauma dels Encantats, Mariona Casellas, amb els dos gegants preparats per la Festa del Pijama // Autor: Marc Canturri

X