Berga comptarà amb deu trams de mobilització, de l’11 al 20, per la Diada de l’11-S

L’Assemblea Nacional Catalana ha explicat aquest migdia els detalls de la mobilització descentralitzada que prepara pel proper 11 de setembre en cinc punts de Catalunya (Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt i Berga). A més, l’ANC ja ha activat les inscripcions als 44 trams de la manifestació, que es poden fer per internet o per telèfon, trucant al 93 522 11 09 (de dilluns a divendres de 10 del matí a 8 del vespre, i dissabte de 10 del matí a 2 del migdia).

L’Assemblea ha confirmat que la mobilització a Berga serà al passeig de la Pau, tal com els mitjans de comunicació van anunciar la setmana passada. A Lleida, l’acte es farà a la llera del Segre; a Barcelona, els catalans es concentraran al passeig Lluís Companys i al passeig de Sant Joan fins a l’avinguda Diagonal; a Tarragona, el lloc escollit ha estat la Rambla Nova; i a Salt, la manifestació serà al passeig dels Països Catalans.

Els trams de Berga, de l’11 al 20

11sberga

Els trams que corresponen a Berga van de l’11 al 20.  L’Assemblea preveu una mobilització amb forma de lletra “i” grega (Y) capgirada. Els trams 11, 12 i 13 són a la part del cap damunt del passeig de la Pau i ocupen tota l’amplada de l’avinguda, en tots dos sentits. A mig passeig, però, la mobilització es bifurcarà i els trams senars (del 15 al 19) s’ubicaran al carril de la part dreta (on habitualment els cotxes fan la baixada del passeig), mentre que els trams de nombre parell (del 14 al 20) s’ubicaran al carril de la part esquerra (on habitualment els cotxes fan la pujada del passeig).