La comissió Queralt 2016 destina 6.000 euros a la Patum d’aquest setembre

L’Ajuntament de Berga ha aprovat per unanimitat una modificació dels crèdits per finançar la Patum extraordinària d’aquest mes de setembre. Gràcies als vots a favor dels tots regidors del consistori presents a la sessió plenària d’aquest dijous, s’ha aprovat una partida de 21.000 euros destinats a la festa d’aquest setembre que. Segons ha explicat la regidora de Patum, Mònica Garcia, aquests 21.000 euros es poden desglossar en dues parts: 15.000 euros que provenen del conveni amb el patrocinador de la festa, l’empresa Damm, i 6.000 euros que els aporta la comissió Queralt 2016.

El ple d’aquest dijous, l’últim abans de les vacances -no n’hi haurà cap més fins el 15 de setembre-, ha estat l’últim per a Sílvia Armengou (CUP), que s’ha acomiadat dels diferents regidors amb un discurs en què ha valorat la feina feta per l’equip de govern de la CUP. Armengou ha reconegut que “no hem pogut desenvolupar tot el que teníem entre mans, però faig una lectura positiva d’aquest primer any de legislatura”.

L’altre gran punt del dia ha estat l’aprovació de la modificació del règim retributiu i de dedicació de la regidora de Cultura, Esports i Educació, Mònica Garcia, que tornarà a tenir una dedicació del 50%. Fa uns mesos el consistori va aprovar canviar el percentatge de dedicació de Garcia del 50 al 33%, quan la regidora va començar a treballar en una feina aliena a la de l’Ajuntament que li exigia el 66% de dedicació. Ara, però, Garcia ha deixat de treballar-hi i, per tant tornarà a una dedicació del 50% en tasques relacionades amb el consistori, tal com havia tingut a l’inici de la legislatura. L’Ajuntament ha aprovat la modificació per unanimitat.

FOTO. Imatge de la sessió del ple extraordinari d’aquest dijous, 28 de juliol, a l’Ajuntament de Berga / AUTOR: Marc Canturri

X