El passacarrers de la Patum del Centenari tindrà tretze salts i pararà al Vall per sopar

Passacarrers de la Patum
Passacarrers de la Patum

El passacarrers de la Patum del Centenari tindrà tretze salts i farà una aturada després del tercer, quan passi pel Vall, per fer un sopar popular. El recorregut és l’habitual dels dissabtes de Corpus, però sense el salt de l’hospital i sense els quatres salts que es fan a les cases dels administradors. L’altre petit canvi respecte als dissabtes de Patum és que el salt de la plaça de les Fonts es farà de pujada, just abans dels tirabols a la plaça de Sant Joan, i no de baixada cap a la plaça de la Creu.

La comissió del Centenari muntarà barres al Vall amb entrepans i begudes per al sopar popular. El passacarrers es farà el divendres 2 de setembre i començarà a les 20 h a la plaça de Sant Pere. La ruta és més curta i és previst que acabi més d’hora que per Corpus, però cal tenir en compte que hi haurà una aturada per sopar, i això pot fer allargar la passada més del que sembla a priori.

 

Recorregut del passacarrers

 Plaça Sant Pere
 Plaça Santa Magdalena
 Plaça Viladomat (Sopar)
 Plaça Doctor Saló
 Placeta Ciutat
 Plaça Sant Ramon
 Plaça del Forn
 Plaça Sant Francesc
 Plaça Sant Joan
 Plaça de la Creu
 Plaça de les Fonts
 Plaça Sant Joan (Tirabols)
 Plaça Sant Pere (Tirabols)

 

FOTO. Passacarrers de Patum a la plaça de Sant Joan el 2015 / AUTOR: Dani Capella