El passeig de la Indústria s’omplirà de parades per la Diada de l’11 de setembre

Òmnium Cultural organitza una Fira d’Entitats a Berga per l’11 de setembre. Aprofitant el moviment que hi haurà durant tot el dia a la capital del Berguedà, Òmnium ha decidit que la ciutat acollirà una fira oberta als comerciants i marxants, però adreçada també a les associacions sense ànim de lucre que treballen la sensibilització, la participació i la dinamització per tal que donin a conèixer el món de les entitats locals i l’associacionisme.

La fira, que estarà ordenada per temàtiques i comarques, es desenvoluparà al passeig de la Indústria de Berga a partir de les 5 de la tarda del dissabte 10 de setembre i durant tot el diumenge, dia 11 de setembre. Cada entitat o parada comercial tindrà una carpa individual de 3×3 o bé estarà sota una carpa gran. Les entitats podran optar a dos cavallets, un taulell i dues cadires fins que s’acabin les existències, mentre que els comerciants s’hauran de portar el seu propi material.

Per poder-hi participar, qualsevol entitat o parada comercial ha d’omplir el seu respectiu formulari via online (formulari per a entitats i formulari per a comerciants). La participació és gratuïta per a totes les entitats i les parades de promoció de la comarca però la inscripció s’ha de fer abans del 28 d’agost. En el cas dels comerciants, hauran de complementar una instància a l’Ajuntament de Berga i pagar la taxa municipal corresponent.

Berga serà un dels cinc punts de concentració de Catalunya per l’11 de setembre d’aquest 2016. S’espera que la ciutat aplegui entre 20.000 i 50.000 persones en la serà la mobilització més gran de la història de Berga. La capital del Berguedà simbolitzarà la República de la cultura i preveu aplegar bona part dels catalans de la Catalunya central.

X