L’ANC preveu més de 60.000 persones a Berga per l’11 de setembre

“Si les coses van com fins ara, jo crec que superarem les 60.000 persones“. Així de clar s’ha mostrat Manel Escobet, membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana a Berga en una roda de premsa celebrada aquest matí al passeig de la Pau de Berga per explicar els últims detalls de la mobilització del proper diumenge a la capital del Berguedà. “Si ho féssim avui mateix, seríem entre 50.000 i 60.000 persones. El cas és que ho fem diumenge i la xifra de ben segur que pujarà”, ha dit Escobet.

Pel que fa als voluntaris, Escobet ha explicat que “n’hi ha uns 300 de reclutats i se’n necessiten uns 400 però des de l’Assamblea tenim la convicció que en els propers dies arribarem a la xifra necessària“.

40.000 punts rodons destinats a Berga

L’Assemblea Nacional Catalana donarà uns 40.000 punts rodons per a la mobilització de Berga, segons ha indicat el propi Manel Escobet. Tenint en compte que la xifra d’assistents a la manifestació s’acostarà als 60.000, hi haurà catalans que probablement es quedaran sense punt rodó. “Es repartiran entre el matí i l’hora de l’acte. Es pot donar el cas que algun dels manifestants es quedi sense punt rodó, però amb aquests 40.00 haurem d’espavilar-nos“, ha explicat Escobet.

FOTO. Manel Escobet, de l’ANC de Berga, en la roda de premsa d’aquest matí / AUTOR: Marc Canturri

X