Berga, Política

Les dues Patums del 2016 juntes costen menys diners en hores extres que la del 2015

Les dues Patums del 2016 juntes costen menys diners en hores extres que la del 2015

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha detallat aquest migdia que el cost total de les hores extres de les dues Patums d’aquest 2016 és de 59.000 euros i, per tant, no supera els 69.000 que es van pagar per les hores treballades per l’única Patum del 2015.

Venturós ha recordat que l’Ajuntament va destinar 20.000 euros per les hores extres de la Patum extraordinària de principis d’aquest setembre en motiu del Centenari de la Coronació. Aquesta quantitat se suma als 39.000 euros que el consistori es va gastar en les hores extres de la Patum del mes de maig.

L’alcaldessa ha explicat, a més, que en total s’han de pagar 443 hores extres. En concret, el consistori pagarà 224 hores als membres de la Policia Local que van treballar de manera extraordinària per la Patum d’aquest setembre i 219 hores a les brigades, administratius, encarregats del muntatge d’infraestructures i membres dels gabinets de premsa i comunicació del consistori.

Ajuntament de Berga hores extres Montse Venturós Patum extaordinària

Estic amb tu

Comentaris