Societat

Vuit elements del patrimoni del Berguedà es poden visitar de forma gratuïta aquest dissabte

Vuit elements del patrimoni del Berguedà es poden visitar de forma gratuïta aquest dissabte

El patrimoni cultural i arquitectònic del Berguedà participa aquest cap de setmana en les Jornades Europees del Patrimoni, una iniciativa europea per difondre i conservar el patrimoni cultural, fomentar la màxima visibilitat i descobrir el llegat excepcional del patrimoni arquitectònic i natural.

La comarca inclourà un gran ventall de propostes gratuïtes per fomentar el coneixement, el respecte pel patrimoni i la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

En aquest sentit, el proper dissabte, 17 de setembre, es podran visitar de forma gratuïta la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou a Gironella, l’església romànica de Sant Vicenç d’Obiols a Avià, l’església romànica de Sant Quirze de Pedret a Cercs, l’església de Sant Vicenç del Rus a Castellar de n’Hug, l’església de Sant Sadurní de Rotgers a Borredà, el monestir de Sant Llorenç, la mina del petroli de Riutort i el castell a Guardiola de Berguedà, i el jaciment paleontològic de Fumanya a Fígols.

FOTO. El jaciment paleontològic de Fumanya és un dels elements patrimonials que es podran visitar gratuïtament dissabte

Berguedà Castell de Guardiola Jaciment Paleontològic de Fumanya Jornades Europees del Patrimoni Mina de Petroli de Riutort Monestir de Sant Llorenç Sant Quirze de Pedret Sant Sadurní de Rotgers Sant Vicenç d'Obiols Sant Vicenç del Rus Torre de l'Amo de Viladomiu Nou

Estic amb tu

Comentaris