Unió de Pagesos omple Berga de tractors per reivindicar-se contra les retallades al primer sector

Alguns carrers de Berga han quedat plens de tractors aquest matí. Unió de Pagesos hi ha organitzat una mobilització per reivindicar-se en contra de les retallades d’ajuts a zones desfavorides i de muntanya i la pèrdua de més del 50% d’ajut a la ramaderia ecològica.

La tractorada ha començat al polígon industrial de la Valldan, ha seguit per la variant i ha entrat al nucli urbà de Berga pel sud de la ciutat. Des d’allà, els tractors han passat pel passeig de la Pau, la carretera de Sant Fruitós, el carrer del Roser i la carretera de Solsona fins arribar a l’oficina del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca a Berga. Un cop allà, s’hi han fet uns parlaments i s’ha entregat el corresponent document a l’oficina del Departament.

AquíBerguedà n’ha preparat un recull fotogràfic:

manifestacio-pagesos1 manifestacio-pagesos2 manifestacio-pagesos3 manifestacio-pagesos5 manifestacio-pagesos6 manifestacio-pagesos7

X