Els balladors Joan Boixader i Rosanna Camprubí, tercers de Catalunya en balls llatins i estàndard

La parella de ball de Berga formada per Joan Boixader i Rosanna Camprubí ha quedat tercera al Campionat de Catalunya de balls llatins i balls estàndard que s’ha disputat a Llinars del Vallès aquest cap de setmana. Ahir, dissabte, van pujar al podi en llatins, mentre que avui, diumenge, han repetit posició en el campionat d’estàndard. 

En declaracions a AquíBerguedà.cat, la parella ha explicat que “amb el podi, s’aconsegueix l’objectiu que s’havien plantejat”. A més, han reconegut que “ens hem trobat molt bé i més forts que mai”. Tal com fan en cada competició, el Joan i la Rosanna han competit de tu a tu amb tots els participants.

Ara, amb el podi al Campionat de Catalunya a la butxaca, la Rosanna i el Joan ja pensen en l’Open Internacional que es disputarà a Platja d’Aro a finals d’octubre. Serà l’última gran cita abans de participar en el Campionat del Món de balls llatins que aquest any es disputarà a Bilbao al novembre.

FOTO. El Joan i la Rosanna, al Campionat de Catalunya de balls llatins que es va celebrar ahir, dissabte, a Llinars del Vallès / Arxiu Particular