ERC de La Pobla de Lillet exigeix millores en la retransmissió dels plens municipals

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Pobla de Lillet celebra que l’Ajuntament hagi avançat en la retransmissió dels plens en directe a través d’internet. Malgrat tot, els republicans lamenten que la darrera retransmissió, del 27 de setembre, no estigués a l’alçada de les expectatives.

Segons els regidors del principal grup de l’oposició, la retransmissió en directe no va començar quan ho va fer la sessió plenària, sinó bastant més tard. A més, consideren que “la difusió de la notícia va ser insuficient i a corre-cuita” i que el vídeo final “no reflecteix tot el què es va dir al ple”. ERC també lamenta que la gravació no s’aturés un cop va finalitzar el ple: els llums van quedar parats i la sala, buida, però la retransmissió va seguir ben bé mitja hora més.

Els regidors d’Esquerra esperen que la retransmissió millori de cara al ple d’aquest mes i demanen als responsables que “abans de prendre una mesura d’aquestes característiques, es facin un mínim de proves tècniques per tal d’assegurar-ne la retransmissió completa i en directe”.

Des de l’equip de govern, l’alcalde del poble, Vicenç Linares, ha explicat a l’AquíBerguedà.cat que “són coses que passen les primeres vegades“. Tot i això, Linares ha assegurat que ell mateix va desconnectar la retransmissió quan es va assabentar que encara gravava i que l’empresa que se n’encarrega està treballant perquè “els problemes del primer dia no es repeteixin en les properes sessions”.

FOTO. Moment de la retransmissió de la sessió plenària del setembre passat.

X