28 establiments del Berguedà reben l’acreditació com a Punts d’Informació Turística

28 establiments, allotjaments, comerços, recursos turístics, biblioteques, centres cívics i oficines municipals de turisme d’arreu del Berguedà han rebut aquest matí han rebut aquest matí el distintiu que els acredita com a Punt d’Informació Turística (PIT) de la comarca. Ha estat en l’acte de cloenda del programa de Punts d’Informació Turística que impulsa per segon any consecutiu el Servei de Turisme i Comerç de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

L’Agència ha ofert un any més un programa formatiu i de descoberta dels recursos turístics i d’activitats que es poden realitzar a la comarca amb la voluntat d’incrementar la qualitat, la satisfacció i l’atenció dels visitants i turistes.

Segons han explicat fonts de l’Agència de Desenvolupament, la voluntat és que any a any es vagin sumant nous establiments per tal de disposar d’una gran xarxa de prescriptors de recursos i activitats i realitzar una funció informadora, de recomanació i d’orientació de les activitats que es poden realitzar a la nostra comarca.

D’aquesta manera, els establiments han participat en quatre sessions formatives sobre atenció al públic, tècniques d’orientació i perfils dels visitants, descoberta del territori i oferta turística del Berguedà. A més, cada sessió teòrica es feia en un recurs turístic diferent per afavorir el coneixement dels mateixos i s’ha realitzat un viatge de familiarització per conèixer les millores en el Tramvia de Sang i el Castell de Berga.

En l’acte de cloenda, que ha tingut lloc aquest matí a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, a Gironella, s’ha fet una valoració del programa, s’ha convidat al professor de Branding i Màrqueting de ESADE, Toni Puig, que ha pronunciat una classe magistral sobre el posicionament del Berguedà entre les top comarques turístiques des d’un esforç comú i creatiu. Finalment, s’han lliurat els diplomes i el material corresponent a cada establiment.

FOTO. Els 28 establiments turístics que han rebut l’acreditació aquest matí a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou / ADBerguedà

X