El Teatre Municipal de Berga obre portes per fer representacions en tres espais insòlits

Berga acull aquest divendres, 28 d’octubre, a 2/4 de 10 de la nit, tres obres teatrals que es representaran en tres espais no habituals del Teatre Municipal de Berga. Es tracta del projecte Píndoles de microteatre, una proposta que pretén apropar els actors i actrius i, per tant, l’obra, al públic, fent que aquest pugui viure la proposta d’una manera més directa i propera.

Cadascun dels espectacles tindrà una durada d’uns 15 minuts, de manera que entre els tres espectacles la funció complerta serà d’uns 70 minuts. El públic farà un recorregut per tres espais diferents de manera que gaudirà d’una obra en cada espai.

Píndoles de microteatre aposta, tal com expliquen des de la mateixa organització, pel concepte “teatre fora del teatre”, és a dir, “presentacions fora dels escenaris, en espais poc convencionals, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única”. Segons expliquen els organitzadors, a Píndoles de microteatreel teatre no es veu des d’una platea, es viu en espais singulars, diferents del que estem acostumats”.

En aquesta ocasió s’ha apostat per tres obres de diferents gèneres: ‘Es busca un Seat Ibiza’, un thriller psicològic sobre com de traïdors són els nervis quan estimes molt a algú; ‘Ninis’, una comèdia sobre una marededéu i un sant que conversaran sobre la vida i la fe dels humans; i ‘Notícies del futur’, una comèdia inquietant sobre el fet que facis el que facis, sempre prendràs la decisió equivocada.

Les entrades es poden comprar a taquilla a partir de les 8 del vespre del mateix divendres, al preu de 10 euros.

FOTO. Cartell del projecte ‘Píndoles de microteatre’ / Aj. Berga

X